-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Beschrijving

De Masterbedroom is voorzien van twee eenpersoons box spring bedden, die los van elkaar geplaatst kunnen worden. Deze ruime kamer beschikt over een zitgedeelte met TV en een groot overdekt balkon.

Voordelen

  • Goed bereikbaar per OV
  • Schitterende omgeving
  • Heerlijk ontbijt
  • Betaalbare kamers

Masterbedroom

Wanner u met 3 of 4 personen bent en het niet bezwaarlijk vindt de badkamer gezamenlijk te gebruiken met de gasten van de andere bovenkamer kunt u ook gebruikmaken van de Masterbedroom. De Masterbedroom is voorzien van twee eenpersoons box spring bedden, die los van elkaar geplaatst kunnen worden. Deze ruime kamer beschikt over een zitgedeelte met TV, groot overdekt balkon en een laminaat vloer. Een kop koffie of thee is mogelijk door middel van een waterkoker en Senseo.

In deze kamer kan een bed bijgeplaatst worden.

Faciliteiten
Bed and Breakfast ‘Passage’ beschikt over gratis WiFi en buiten de kamer is een koelkast voor de gasten. Door de afgesloten parkeerruimte staat uw vervoersmiddel veilig. Voor uw fiets is er een afgesloten berging. Neem gerust uw fiets mee voor een heerlijke tocht in het uitgestrekte natuurgebied. Ook kunt u in het tuinhuis genieten van een Finse sauna voor twee tot drie personen, vooraf te boeken (indien beschikbaar).