Heuvelrug Erfgoed Pas

Heuvelrug Erfgoed Pas

B&B “Passage” neemt sinds 1 september 2018 deel aan een proef met een bedrijfspas. Deze bedrijfspas stellen we gratis ter beschikking aan onze gasten, zodat ze met korting kunnen eten bij een aantal restaurants, en korting krijgen op de entree van diverse musea op de Utrechtse Heuvelrug.

De opbrengst van deze pas komt ten goede aan de ontwikkeling en in stand houding van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (NPUH).

De Utrechtse Heuvelrug, natuur- èn cultuurparel midden in het land, bouwt mee aan een ‘WEconomy’.

 

De Utrechtse Heuvelrug met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden, met daartussen de pittoreske dorpen, fraaie kastelen en buitenplaatsen, is een populair recreatiegebied. Door de bijzondere natuur en cultuur heeft maar liefst 10.000 ha. de status Nationaal Park gekregen.

De Heuvelrug Erfgoed Pas: voor steun aan natuur en cultuur

Voor de aanbieders van het mooie erfgoed is het niet makkelijk om het hoofd boven water te houden. Een aantal koplopers heeft met de recreatie-ondernemers daarom de handen ineen geslagen. Er is een uniek samenwerkingsverband tot stand gekomen van Huis Doorn, Kasteel Amerongen, Landgoed Zuylestein en het Nationaal Bomenmuseum met inmiddels 30 recreatie-ondernemers, een ‘WEconomy’! De missie: een samenwerking opzetten die meerwaarde levert aan de Utrechtse Heuvelrug, de ondernemers èn de recreanten.

Doe je mee? Bestel dan de Heuvelrug Erfgoed Pas!

 

Voor meer informatie zie de website: www.heuvelrugerfgoedpas.nl. Op de website staan ook mooie wandel en fietsroutes. Voor informatie over de acceptanten van de Heuvelrug Erfgoedpas zie: www.heuvelrugerfgoedpas.nl/lijst-pas-acceptanten/